Uni Trade Corporation SRL, Piteşti

Uni Trade Corporation SRL
Autostrada A1
Piteşti
Argeş
Telefon:
0248/221.558
Fax:
0248/221.558
Pagina web:
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Firma noastra va ofera o gama larga de produse din domeniul amenajarilor interioare. REHAU, HENCO, ARCA, WESTEN, MOTAN, VAILLANT, VIESSMAN, BOSCH sunt numai cateva dintre marcile de renume internatonal pe care le comercializam. Noi va oferim la cele mai bune preturi, in rate, urmatoarele produse: Tamplarie PVC REHAU, Tamplarie Aluminiu, Geam termopan, Centrale termice murale si de pardoseala autorizate ISCIR, Aparate de aer conditionat. Montaj si comercializare centrale termice autorizate ISCIR: ARCA, MOTAN, WESTEN, VAILLANT, BOSCH, VIESSMAN, FEROLLI, IMMERGAS, etc.
Montajele se executa pe teava HENCO cu insertie de aluminiu de 0, 4 mm si sudata cap la cap, avand o dilatare redusa, rezistentza la coroziune electrochimica si un regim de presiune de 10 bari si temperatura de 95 gr. C. Fitinguri HENCO.
De asemenea executam montaje si pe teava de Cupru sau Polipropilena.


Profil lung
Va punem la dispozitie o gama larga de profile REHAU: profile cu 3, 4 sau 5 camere de rupere termica, profile albe sau color, imitatie de lemn, etc. Profilul REHAU este obtinut prin procesul de extrudare cu zinc si calciu, ceea ce ii confera o durata indelungata de viata (peste 50 ani), rezistenta la acizi organici, ploi acide. Profilul REHAU nu se ingalbeneste in timp avand avantajul de a putea fi lacuit si caserat.
Profilul REHAU are cel mai mic coeficient de dilatare linear spre deosebire de profilele tratate cu plumb, de asemenea Tamplaria este prevazuta cu armatura de otel tratata cu zinc. Rezistent pana la 80 grade Celsius.
Durata de viata de peste 50 de ani. Va punem la dispozitie o gama larga de profile din ALUMINIU: profile albe sau color, imitatie de lemn, etc.
Cuvinte cheie:
Amenajari interioare, Centrale termice, Tamplarie PVC, Tamplarie aluminiu, Geam termopan, Aparate aer conditionat, Tamplarie PVC Rehau, Comercializare centrale termice
Uni Trade Corporation SRL apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Uni Trade Corporation SRL!

Împărtășește-ți experiența!

Firme similare în apropiere

 1. Strada Mr. Sontu Bl. C2a, Ap. 22
  110043  Piteşti
 2. Craiovei Bl. 6 Sc. B Ap. 14
  110065  Piteşti
 3. Adicon
  1.25 km
  Date
  Calea Bucureşti, Bl. 29, Sc. A, Ap. 2
  110185  Piteşti
 4. Bucureşti
  050795  Bucureşti
 5. Strada Unirii Nr. 6
  110013  Piteşti
 6. Calea C Lung Nr. 9A
  110147  Piteşti
 7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere