TOP SAN INVEST SRL, Piteşti

2 Păreri
TOP SAN INVEST SRL
Dr. Nicolae Cretulescu nr 5
110398 Piteşti - Exercitiu
Argeş
0248707407
074 495 1757
0248707407
sediu
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Informaţii detaliate

Denumire oficială firmă
SC.TOP SAN INVEST.SRL
Nr. de înmatriculare
J03/1018/2012
CIF
30463899
Număr de angajați
5-10
S.I.C
4759 - Comerţ cu amănuntul al mobilei al articolelor de iluminat si al articole de uz casnic n.c.a. în magazine specializate
Data înființării
11 iul. 2012

Descriere

Obiectul de activitate al societatii este comertul in magazine specializate, al materialelor si echipamentelor electrice, Corpurilor de iluminat, materiale de constructii si finisari, Articolelor de menaj, Articolelor sanitare, detergenti etc. Nomenclatorul nostru de produse depaseste 5000 articole.
In prezent produsele noastre sunt comercializate momentan in 3 magazine de profil "TOTUL PENTRU CASA TA" pe raza municipiului Pitesti! Pe viitor dorim deschiderea unor noi puncte de lucru respectiv alte noi magazine "TOTUL PENTRU CASA TA" in Pitesti, si pe raza Judetului Arges.
Puncte de lucru:
Magazin:TOTUL PENTRU CASA TA, B-dul Exercitiu, (DR.NICOLAE CRETULESCU), CALEA CRAIOVEI, COMPLEX CRAIOVEI(langa Centrul de Ajutor)B-dul Exercitiu comCarpati.

 1. RABALUX
 2. eglo
 3. elbi
 4. klausen
 5. schneider

Profil lung
Societatea noastra se poate mandrii si cu un portofoliu de clienti multumiti in cadrul Constructiilor din care enumeram:
-Demolare Camin Cultural Leordeni; -Izolatie acoperis Fabrica DR OETKER- Curtea de Arges; -Pavaj trotuare, Comuna Leordeni; -Imobil apartamente P+4 (ap 2, 3 camere), Cart Craiovei, Dudescu Pitesti
-Imobil apartament 2xP+2 (garsoniere, ap 2 camere) str Dirzu, Pitesti
Pentru aceste lucrari am folosit materiale si echipamente electrice, corpuri de iluminat comercializate de Top San Invest.

De asemenea am furnizat de a lungul timpului materiale si echipamente electrice, corpuri de iluminat si alte materiale clientilor, firmelor de constructii civile si industriale, pt urmatoarele lucrari:
-Imobil apartamente P+4 (ap 2, 3 camere), Cart Craiovei, Dudescu Pitesti
-Imobil apartament P+2 (garsoniere, ap 2 camere) str Dirzu, Pitesti
-Imobil garsoniere P+2 str DIRZU, Pitesti
-Fabrica de Paine Vel-Pitar, Craiova
-Reabilitare Ferma Animale Stolnici
Clienti finali
Iti construiesti casa in regie proprie sau vrei sa o reamanejezi? Vrei sa fii sigur ca gasesti intr-un singur loc toate produsele si instalatiile electrice de care ai nevoie? Ai un buget in care trebuie sa te incadrezi?
SC TOP SAN INVEST SRL te asteapta la MAGAZINELE "TOTUL PENTRU CASA TA" SPECIALIZATE din orasul Pitesti, Arges pentru a gasi impreuna cea mai buna solutie pentru casa ta! Portofoliul nostru variat de produse, preturile accesibile si experienta in domeniul electric, al materialelor de constructii si finisari, sanitare etc ne recomanda pentru a deveni consilierii de care ai nevoie ca sa incepi cu energie lucrul acasa!
Constructori
SC. TOP SAN INVEST SRL se adreseaza si constructorilor care dezvolta proiecte imobiliare, precum cladiri de birouri sau imobile cu locuinte, carora le poate furniza gama completa de corpuri de iluminat, materiale si instalatii electrice de care acestia au nevoie pentru cladirile pe care le construiesc.
Cuvinte cheie:
Materiale de constructii, Constructii civile, Constructii industriale, Corpuri de iluminat, Condensator, Tablouri electrice, Becuri, Prize, Intrerupatoare, Transformatoare, Lustre, Comert accesorii electrice, Lampadare, Materiale electrice, Aparatura electrica, Generatoare electrice, Termostate, Transformatoare electrice, Consumabile electrice, LED, Sigurante, Generatoare de curent, Componente electrice, Actionari electrice, Veioze, Panouri electrice, Prize de pamant, Prelungitoare, Articole si materiale electrice, Comutatoare, Conector pentru cablu electric, Electric, Construcţii, Articole sanitare, Vopsele, Sanitare, Electronice si electrocasnice, Articole de iluminat, Articole de uz casnic, Bannere, Cabluri, Articole menaj, Panouri publicitare, Aplice, Conductori, Proiectoare, Spoturi, Lavabile, Aparataj, Cablaje, Surse de iluminat, Lavabila, Copex, Platbanda, Paratraznet, Baterii si acumulatori, Tub PVC, Panou LED, Materiale si echipamente electrice, Piese separatie
Localităţi servite
Calea Craiovei, Complex Craiovei, Magazin TOTUL PT CASA TA Complex Fortuna, parter P-ta Vasile Milea Centru B-dul Exercitiu, complex Carpati
Limbi străine vorbite
Engleza, Franceza, Italiana, Spaniola
Metode de plată disponibile
 • American Express
  American Express
 • Numerar
  Numerar
 • Maestro
  Maestro
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
 • Tranzacţie bancară
  Tranzacţie bancară

TOP SAN

TOP SAN INVEST SRL apare în următoarele categorii:

Păreri

Sebastian Ionescu

, cu mai mult de 6 luni în urmă

promptitudine si preturi bune

, cu mai mult de 6 luni în urmă

promtitudine, seriozitate, preturi f bune

Scrie o părere pentru TOP SAN INVEST SRL!

Cunoşti firma TOP SAN INVEST SRL? Împărtășește-ți experiența!

Persoane de contact

sebastian ionescu
VÂNZĂRI

Trimitere mesaj

  Facebook

  Firme similare în apropiere

  1. Strada Bradului Nr. 10
   110005  Piteşti
  2. Strada Exercitiu, Bl. D 20, Sc. B, Et. P, Ap. 3
   110409  Piteşti
  3. Calinesti
     Piteşti
  4. Strada Eroilor Nr. 7
   110052  Piteşti
  5. Strada Victoriei, Bl. A3
   110025  Piteşti
  6. Calea Bucuresti Bl. U1, Parter
   110134  Piteşti
  7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere