Star Sistems Security S.r.l Pitesti, Piteşti

Star Sistems Security S.r.l Pitesti
Strada Calea Bucurestilor Bl 1, Sc E, Et 1, Ap 3
Piteşti
Argeş
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Star Sistems Securty este o companie autorizata prin licenta de functionare nr 0684 / P emisa de catre IGP. Firma noastra este specializata in asigurarea serviciilor de paza cu personal calificat in acest domeniu. Evaluam nevoile clientilor nostri, propunem solutii pe care le discutam apoi cu clientul, iar in final sunt alesi agentii cu aptitudinile necesare pentru post.
Astfel, nevoile clientilor nostri sunt intotdeauna intelese. Echipele Star Sistems Secuity organizeaza si executa planuri de protectie pentru orice delegatie sau eveniment.
Agentii de paza sunt echipati cu veston, camasa, cravata, pantalon negru iar ca dotari: tonfa, spray lacrimogen, electrosoc si telefon mobil. La cerere agentii de paza pot fi echipati cu sacou si pantalon negru, camasa alba, cravata, pantof negru.


Profil lung
SERVICII SPECIALE DE MONITORIZARE ALARME din DISPECERAT: monitorizarea stricta a armarilor/dezarmarilor; monitorizarea stricta a dezarmarilor in afara programului; deplasarea imediata a echipajului de interventie(daca nu se cunoaste cauza dezarmarii sistemului), legitimarea persoanei din obiectiv si instiintarea beneficiarului pentru confirmare sau infirmare. punerea la dispozitie a situatiei armarilor/dezarmarilor sau a altor semnale primite pe o perioada data. identificarea persoanelor care au efectuat operatiunide armare/dezarmare pe o perioada data, pe baza codului de utilizator, pentru sistemele de alarma ce permit acest lucru. punerea la dispozitie a datelor notate in raportul zilnic de activitate, cu privire la telefoanele date catre beneficiar si numele persoanei cu care s-a discutat sau care a confirmat operatiunea.
Consultanta in alegerea sistemului de alarma potrivit este oferita GRATUIT ! Sistemele de alarma sunt aprobate de Politia Capitalei. Star Sistems Security va pune la dispozitie o gama variata de sisteme de alarme. Sistemele de alarma Paradox se situeaza in topul primelor 10 sisteme de alarme din lume.
Este folosita in 100 de tari incepand cu anul 1999. Echipamentele Paradox sunt recunoscute international de catre: UL, C-UL, CE, FCC si de catre Departamentul de Pompieri al Statului California.
Cuvinte cheie:
Paza, Agentii de Paza, Transport Valori, Sisteme de Alarma, Alarma, Monitorizare, Transport Vip, Alarme Imobil, Paza Vip, Echipament Transport, Sistem de Alarma Paradox, Transport Delegatii, Controlul Accesului Clientilor, Paza In Post Fix
Localităţi servite
Bucuresti, jud. Arges, jud. Dambovita, jud. Ilfov, jud. Prahova.
Limbi străine vorbite
Romana, Engleza.
Metode de plată disponibile
 • Numerar
  Numerar
 • Tranzacţie bancară
  Tranzacţie bancară
 • Euro
  Euro
Star Sistems Security S.r.l Pitesti apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Star Sistems Security S.r.l Pitesti!

Împărtășește-ți experiența!

Persoane de contact

vali surugiu
VÂNZĂRI

Trimitere mesaj

021 224 24 44

0749 49 17 18

021 224 24 44

  Firme similare în apropiere

  1. Dn. 65. B Km 3 + 810M
     Piteşti
  2. Armand Călinescu Nr. 16 Camera 1
   110047  Piteşti
  3. Exerciţiu Bl. A3 Et. P Camera 1
   110200  Piteşti
  4. Strada Exercitiu, Bl. D 20, Sc. B, Et. P, Ap. 3
   110409  Piteşti
  5. Strada Victoriei Nr. 23
   110016  Piteşti
  6. Mihail Kogălniceanu Nr. 16
   110023  Piteşti
  7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere