Real Hypermarket - Pitesti, Piteşti

4 Păreri
Real Hypermarket - Pitesti
Strada Dobrogeanu-Gherea 1
110104 Piteşti
Argeş
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Zilnic, vrem sa fim cei mai buni, pe placul clientilor nostri! Real, - reprezinta conceptul de succes al hipermarketului cu autoservire intr-un spatiu mare de vanzare cu amanuntul. Conceptul hipermarketului real, - aduce succesul deoarece el combina accesul simplu al clientului la produse, dimensiunile generoase ale spatiului, structura clara a gamei de produse si un sortiment cuprinzator la preturi competitive. Intr-un spatiu de vanzari cu suprafata de 6.000-8.000 metri patrati clientul gaseste rapid si cu usurinta toate produsele de uz cotidian, de la mancare, trecand prin electrocasnice si pana la imbracaminte. In fiecare zi isi fac cumparaturile aici un milion de clienti in Germania, si peste o jumatate dintre acestia vin la magazinele real, - cel putin o data pe saptamana.

 1. Contact
 2. Garantii si servicii
 3. Magazine
 4. Posturi disponibile
 5. Preturi mici

Profil lung
Personalul nostru reprezinta garantia succesului companiei noastre. Aceste este motivul pentru care real, - investeste in pregatirea si in cursuri de specializare oferite celor aproximativ 50.000 de salariati ai sai din Germania si din tarile unde este prezent pe piata. In fiecare an un numar de 2.000 de tineri beneficiaza de o pregatire profesionala bine fundamentata si orientata catre viitor - pregatire care se adreseaza fie personalului care lucreaza in head office, sau celor implicati in activitati de comert cu amanuntul, de comercializare de alimente, fie vanzatorilor.
De asemenea oferim cursuri de specializare atat pentru absolventii de liceu cat si pentru cei cu studii superioare. Consideram ca, dupa o pregatire elementara bine fundamentata, cheia succesului pe termen lung se asigura printr-o continua pregatire la locul de munca.
Oferta noastra de seminare, cu continut actualizat in fiecare an, precum si initiativele de promovare la toate nivelurile si din toate departamentele operationale, pregatesc oamenii sa faca fata noilor provocari si mentin competenta salariatilor nostri la nivelul celor mai recente standarde. Si pentru a asigura un training de succes, care sa sustina ritmul alert de expansiune al companiei noastre, real, - a infiintat Scoala de Succes, un departament menit sa furnizeze - pentru inceput, pentru domeniile operational si cumparari - programe de training de cea mai buna calitate, sustinute in exclusivitate de catre specialistii real, - Romania.
Descriere limbă străină
Our employees are guarantors of our corporate success. That is why real, - invests in the training and further education of its 50, 000 employees. Every year, real, - offers to 2, 000 young people a well founded and future-oriented vocational training - as office staff, retail persons, food sales persons and shop assistants. The training courses for assistants in commerce and graduated business economists cater to high-school graduates.

Following a well-founded basic training, continuous further education is the basis for permanent success. Our annually updated seminar offer, promotion initiative programs on all levels and cross-divisional promotion initiative prepare for new challenges and keep our employees up to the latest standards
The food based turnover counts for around 75 percent of total sales.
Particular focus in the food assortment is the freshness on the ultra fresh products like meat, fruit and vegetable, fish and bakery which real, - offers to its customers sourced from all over the world and from the region, depending on the season.

Every day, hundreds of products are freshly processed and prepared within the stores. Bread and other bakery products are baked fresh during the day in the real, - hypermarket, too.

To ensure high quality of the fresh production, many of the Romanian staff has taking part in training in Poland, Russia and Germany.
Cuvinte cheie:
Hypermarket, Produse Alimentare, Calculatoare, Incaltaminte, Electrocasnice, Ceai, Bauturi Racoritoare, Detergenti, Electronice, Cafea, Imprimante, Televizor, Produse Lactate, Haine, Ciocolata, Lenjerie, Produse de Cofetarie, Hartie Igienica, Rechizite, Lenjerie de Pat, Hrană pentru Animale, Produse Audio, Produse Video, Promotii Zilnice, Card Real, Real Bio, Real Quality, Real Selection
Produse
Produse cofetarie, carne tocata, legume, fructe, peste congelat, Iaurt, Smantana, Branza, legume congelate, Paste, sunca, hrana pentru animale, malai, ciocoloata, cornuri, apa plata, apa minerala, Lenjerii de pat, Piese auto
Servicii
Informatii, Livrare gratuita, Credite, Produse proaspete, Pungi peste, Cantarire, Congelare, Cos Cumparaturi, Banc probe, Centru Copiere
Mărci
Danone, Fox, pepsi, Coca-Cola, Nivea, Gillette, Persil, Pampers, Dero
Metode de plată disponibile
 • Numerar
  Numerar
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
 • Bonuri de masă
  Bonuri de masă
Real Hypermarket - Pitesti apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Dobre CataLin
real fara egal

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Un hypermarket la care merg des sa fac cumparaturi aici gasesc orice de la piese auto pana la mezeluri sau textile!Au multe produse la oferta cea ce iese in avantajul atat clientului cat si producatorului! Vizitati si voi! Real Fara EGAL!

Janta Alina
real

, cu mai mult de 6 luni în urmă

este un hypoermarket pentru orice fel de cumparaturi gasesti de toate la preturi foarte bune, merg saptamnal si imi fac cumparaturile sunt foarte multumita atat de calitate produselor cat si de pret

georgiana oprea
super

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Este un supermarket super cu preturi bune,am facut si eu cumparaturi si mi se pare foarte convenabil cu diverse sortimente.Desi nu sunt din oras ,am ocazia sa--i trec pragul si sa fac cumparaturi de cate ori am ocazia.

mariana necula
real

, cu mai mult de 6 luni în urmă

este magazinul nostru pentru orice fel de cumparaturi,mergem zilnic,uneori chiar si de mai multe ori pe zi doar este peste drum de casuta noastra.va recomand acest magazin pentru promotiile foarte convenabile si preturile mereu accesibile.galeria comerciala este inca un plus in favoarea lor.

Scrie o părere pentru Real Hypermarket - Pitesti!

Cunoşti firma Real Hypermarket - Pitesti? Împărtășește-ți experiența!

Facebook

Firme similare în apropiere

 1. Strada Dobrogeanu Gherea Nr. 1
  110104  Piteşti
 2. Nicolae Balcescu, Bulevard, 165
  110331  Piteşti
 3. Str. 1 Decembrie 1918, Bl. M4, Parter
    Piteşti
 4. Str. Nicolae Bălcescu, Nr. 93
  110087  Piteşti
 5. Autostrada Bucuresti-Pitesti, Km 11. 4
  077040  Chiajna
 6. Harta firmelor asemănătoare din apropiere