RCS & RDS - Piteşti

5 Păreri
actualizat în 10 mai 2018

Orar cu publicul

sâmbătăSÎnchis
duminicăDÎnchis
luniL
09:00 – 18:00
marţiMa
09:00 – 18:00
miercuriMi
09:00 – 18:00
joiJ
09:00 – 18:00
vineriV
09:00 – 18:00
Este inchis.
Deschide peste  1 zi 11 h 25 min.
1 zi 11 h 25 min

Descriere

Cuvinte cheie:
Internet, Furnizor de servicii de telecomunicatii, Televiziune, Telefonie
Produse
Telefon mobil, Tableta pc
Servicii
Service
Mărci
Digi 24, Digi Sport, Digi Film, Digi World, Digi Life, Digi Animal World, Digi FM
Metode de plată disponibile
 • Numerar
  Numerar
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
RCS & RDS - Piteşti apare în următoarele categorii:

Păreri

, 7 iulie 2019

Sunt dezamâgit de serviciile rcs-rds! De o lunâ de zile am solicitat o intervenţie ptr montarea unei mufe ptr un televizor la adresa Aleea Elie Radu nr 2 , bl A3 ,sc D ,ai 6 , cartier Tudor Vladimirescu. Sunt minţit ori de ori apelez! . îmi spune " venim între orele....... cine îi vede? Sâ vedem vreau sâ fac şi o plîngere câtre director ! Pe viitor iau în calcul sâ mâ retrag! Nu daţi dovadâ de seriozitate!

vasile georgiana
internet rds

, actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

desi in general serviciile rds sunt apreciate ca fiind calitative si ieftine, in masura in care ele inglobeaza atat televiziune prin cablu, cat si telefonie fixa si mai nou mobila, si internet totusi , ca si abonat rds,pot spune k este cel mai prost provider de internet..... probabil in primul rand si din cauza numarului mare de clienti, abonati pe care ii are aceasta firma, internetul merge destul de lent, chiar si te pe calculatoare bune, sistemul lor de furnizare a serviciilor de internet se suprasolicita foarte des. punct forte poti sa chemi echipe tehnice care iti acorda asistenta foarte repede si sunt la dispozitia clientului atunci cand acesta solicita. puncte slabe - nu toti din echipele tehnice sunt la fel de priceputi in a remedia erorile aparute.

DEZAMAGITOR

, actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

MA CAM DEZAMAGESC CU SERVICIILE LOR PENTRU INTERNET CARE SE INTRERUP MEREU

vasile georgiana
digi mobil

, actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

cei de la rds s au gandit sa faca un lucru bun si sa si extinda gama de servicii care prevedea telefonie fixa, cablu si internet si la telefonia mobila. intentia lor este laudabila in masura in care acestia au acordat unul sau chiar 2 telefoane mobile, digi mobile, abonatilor lor. de fapt minutele existente pe telefonul fix, in functie de abonamentul pentru care am optat sunt transferate pe digi mobil, putand fi consumate de pe fix s au de pe digi.singurul lucru bun este acele ca fiind un telefon mobil acesta poate fi utilizat si in alte locuri de cat acasa.... aspect negativ- minutele pe care rds le acorda in retelele de telefonie mobila dispar odata cu introducerea digimobilului.

vasile georgiana
servicii rds pitesti

, actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

serviciile firmei rds care cuprind atat televiziune prin cablu, internet, telefonie mobila si fixa sunt catalogate mai ales ca fiind acceptabile in masura in care acestea sunt oferite la un pret destul de scazut in compaartie cu alte oferte existente pe piata. ca si abonat al acestui furniozr de servicii sunt in general multumit, mai ales ca atunci cand exista probleme de natura tehnica se poate apela cu incredere la servciul de relatii cu clientii und ein general dupa mai multe insistente din partea noastra ca abonati , priblema este rezolvata, in cele din urma. rabdarea e de aur iar cu perseverenta se rezolva orice.
## rds# pitesti# calitate servicii
Scrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Scrie o părere pentru RCS & RDS - Piteşti!

Cunoşti firma RCS & RDS - Piteşti? Împărtășește-ți experiența!

Facebook

Firme similare în apropiere

 1. Bd. Nicolae Balcescu Nr. 91-95
  110087  Piteşti
  074 441 1411
 2. Strada Negru Voda, E7, B, Ap. 14
  110068  Piteşti
  0726 029 292
 3. Strada Victoriei Nr. 1A, Bl. 1A
  110059  Piteşti
 4. Strada Calea Bucuresti Nr. 32, Bl. U4
  110133  Piteşti
 5. Harta firmelor asemănătoare din apropiere