Muntenia Medical Hospital, Piteşti

actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

Descriere

Muntenia Medical Hospital este primul spital privat regional din Pitesti care ofera pacientilor servicii medicale integrate la nivel european intr-o singura locatie. Acesta este creat pentru a oferi atat pacientilor cat si medicilor cele mai sigure, rapide si complete posibilitati de investigatii si tratament, in sistem ambulatoriu, spitalizare de zi si spitalizare continua. Muntenia Medical Hospital ofera pacientilor sai multiple facilitati de diagnostic, tratament, de la consultatii si analize pana la imagistica de inalta performanta si spitalizare de zi; toate in conditii premium.


Profil lung
Misiunea Muntenia Medical Hospital este de a raspunde nevoilor dumneavoastra avand ca suport un sistem integrat de servicii medico-chirurgicale cu peste 25 de specialitati, o platforma tehnologica de ultima generatie, un ambient modern si confortabil precum si o echipa medicala de un nivel profesional inalt.
Cuvinte cheie:
Ginecologie, Medicina de familie, Ortopedie, Analize medicale de laborator, Obstetrica, Traumatologie, Radiologie imagistica, Spital, Cardiologie, Oftalmologie, Medicina interna, Neurologie, ORL, Endocrinologie, Psihiatrie, Urologie, Reumatologie, Chirurgie generala, Gastroenterologie, Chirurgie plastica, Dermatovenerologie, Oncologie, Diabet zaharat, Chirurgie vasculara, Explorari functionale, Ati, Spitalizare specialitati chirurgicale, Spitalizare specialitati medicale
Muntenia Medical Hospital apare în următoarele categorii:

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Muntenia Medical Hospital!

Împărtășește-ți experiența!