Idea Group SRL, Piteşti

Adresă:
Str. Tache Ionescu Nr.8
Localitate:
110143 Piteşti
Judeţ:
Argeş
Telefon:
0248 - 213798
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Pagină verificată
                , Ultima actualizare acum o lunăPagină verificată - Ultima actualizare acum o lună | Editaţi-vă pagina | Semnalaţi date incorecte

Descriere

IDEA GROUP produce si livreaza de peste 20 de ani elemente de signalistica si management vizual, atat indoor cat si outdoor, la un standard de calitate ridicat, dat de pregatirea profesionala a celor ce formeaza aceasta echipa, dar si de tehnologia de ultima generatie folosita in mod constant, si cu constiinta termenului de livrare stabilit.

Profil lung
Suntem specializati in panouri publicitare, machete de sigla, carti de vizita, foi cu antet, uniforme, legitimatii, ecusoane, mape de prezentare, pliante, brosuri, flyere, produse laser, reclame luminoase/ neluminoase, totemuri, inscriptionari auto, autocolante, steaguri publicitare, CD prezentare, placute indicatoare, bannere volumetrie, management vizual.

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Idea Group SRL!

Împărtășește-ți experiența!


Produse

Panouri-Publicitare
PANOURI PUBLICITARE
Panourile se executa din diverse materiale de la PVC imprimat si intins pe cadru metalic (low cost) si pana la aluminiu compozit imprimat UV si montat pe structuri de aluminiu (premium )
Detalii despre produs
INSCRIPTIONARI-AUTOCOLANT
INSCRIPTIONARI AUTOCOLANT
Autocolant colorat in masa sau imprimat solvent/ecosolvent/UV cu laminare de protectie sau fara. Destinat inscriptionarilor auto, puncte de vanzare, etc Se pot realiza inclusiv simulari grafice pentru previzualizarea proiectelor inainte de finalizare.
Detalii despre produs
CASETE-LUMINOASE
CASETE LUMINOASE
Montaj set de 40 casete luminoase fatada MALL. Caseta luminoasa este din aluminiu, LED, fata pmma, banda ELM. Aceste produse se executa din diverse materiale (PVC, PMMA,ALUMINIU) si folosesc ca sistem de iluminare tuburi cu neon sau module LED.
Detalii despre produs
VOLUMETRII-LED
VOLUMETRII LED
Produse publicitare elegante, fiabile si economice datorita tehnologiilor de ultima ora folosite in productia lor. Asiguram consiliere gratuita in favoarea clientului pentru alegerea variantelor constructive, cat si a formelor si culorilor atunci cand nu sunt impuse
Detalii despre produs
PROIECTE-MARI
PROIECTE MARI
Elemente de semnalizare hala productie (pilon 20 m inaltime , element luminos LED)
Detalii despre produs
MANAGEMENT-VIZUAL
MANAGEMENT VIZUAL INDUSTRIAL
Produse specifice managementului vizual industrial, executate in functie de cerintele beneficiarului sau dupa conceptie proprie, realizate din materiale rezistente la uzura in conditiile de folosire in mediu de lucru industrial.
Detalii despre produs